Marte Forsberg

Ææhh, bloggen!

Faen, helt lost. Jeg har jo faktisk en blogg.. som ikke blir brukt. Tåpelig. Er vel ingen igjen her som faktisk leser denne bloggen, men hei sier jeg uansett!

Siste innlegget ble skrevet i februar, noe som egentlig er ganske trist å tenke på.

Joda, jeg jobber fortsatt. Prøvde å trappe opp til en helg dag + halv dag. Funker greit nok, men måtte bare omrokkere litt på timene, så det er 2x 6timer i uka, noe jeg kjenner er en grei mengde nå.

Jeg tok min første ferie, som jeg ikke har kunne sagt på over 6 år, på 2 uker. LP og jeg dro til Oslo, latet oss på Plaza mens jeg stappet trynet mitt i mat som man ikke får tak i i Porsgrunn. Været var jo upåklagelig og vi tok en tur til Tusenfryd (som må ha vært noe av det mest skuffende jeg har vært borti, ever) og Teknisk museum (fordi jeg har aldri vært der før).

Jeg er tilbake på jobb igjen og det er liksom helt.. greit.

Men nå til årets største nyhet. Dette er tydeligvis året for noe ting (ferie, jobbing..tja, you name it). Joda, LP og jeg skal bli med søsteren min og familien hennes til Rhodos i 1 uke. Jada. RHODOS. Jeg og min agorafobi skal ut og fly.. HAHaHA. Altså, hadde hun spurte meg ifjor (noe hun også gjorde..) så hadde jeg avslått med en gang (noe jeg også gjorde..). Men nå har jeg jo jobba med det problemet her og angsten min så jævla lenge, at NÅ er det på tide å teste meg selv. Virkelig. over 4 timer på et fly. _4_ timer folkens. Kjenner virkelig at jeg grugleder meg, da det ikke er veldig lenge igjen til vi skal dra.

For dere som ikke har fått det med dere (noe som er helt ok altså!), så er agorafobi en frykt for åpne plasser, nye steder, steder med mange mennesker. Min frykt er jo at jeg skal få et panikkanfall. For å kunne roe meg selv ned, så må jeg ta meg selv ut av situasjonen, som i dette tilfelle vil være: Flyet. MEN, som vi alle vet, så kan man ikke bare gå ut av et fly. Det er der frykten min kicker litt inn. MEN, som nevnt, så har jeg øvd og trent masse det siste halvannen året, så jeg HÅPER at jeg skal klare dette. (Dere burde krysse fingrene for meg). Jeg tyr jo ikke til noe beroligende medisiner eller alkohol, så det er meg og hjerne min, på tur. I 4 timer.

Skal virkelig prøve å ta bilder der nede, om jeg orker. Vi drar jo selvfølgelig ned i den varmeste måneden, så jeg kommer nok til å “hvale” meg mest i bassenget.

3

Ser jo helt OK ut da?!

1 2

 

Category: meg/hverdag

Tagged:

8 Responses

 1. Danna says:

  Hvis du skulle ombestemme deg, så kan jeg godt bli med istedet…? De ser sikkert ikke forskjell på oss uansett lizm ;)
  Neidaaaa :) Det kommer til å gå helt awesome er jeg sikker på!

  PS, Husk solkrem :p

 2. liseliten says:

  Hei hei! Jeg er her fortsatt :) Forstår det kan bli en stoor utfordring i forhold til reise, håper du får en positiv opplevelse, kjenne at dette klarer du!

  Jeg har vært på Rhodos flere ganger, både Rhodos by, Lindos og Pefkos, og det er helt nyyydelig, kos deg! Anbefaler en tur til Lindos, kjempekoselig (men veldig varmt område).

  You can do it :D Hold oss oppdatert!

 3. Guro says:

  God tur Marte og håper alt går bra!

 4. Jeanette M says:

  Lykke til og god tur! ;)

 5. Linn L. says:

  Jeg følger deg enda :) Håper det går bra på reisen!

Leave a Reply

%d bloggers like this: