Marte Forsberg

ansvarsgruppemøte og jobbsøknad

Idag var jeg på ansvarmøte eller noe i den duren. Et møte med min psykolog, fastlege og en dame fra NAV som aldri kom. Vi snakket om hva vi synes jeg burde gjøre fremover. Jeg vil klare å jobbe. Så det satser vi på! Jeg har sitti og skrevet en jobbsøknad idag til en ny Accessorize-butikk som skal åpne i byen her. Jeg liker Accessorize og det kunne jo vært gøy å blitt med å jobbe i butikken fra starten. Vi krysser fingrene! Skal levere søknad,  CV og attest til Torsdag. Wish me luck!

Jeg fikk også igjen 4600kr på skatten, Hooray!

Category: meg/hverdag

Tagged:

7 Responses

 1. Danna says:

  Ønsker deg MASSE lykke til med jobbsøkingen!
  Det er ordenlig sosialt å jobbe i butikk, til tider litt for sosialt kanskje :p
  Men det kan være en fin måte å komme litt ut på!
  Penger på skatten… det er digg det :)

 2. Liljen says:

  Lykke til med jobbsøking! Og gratulerer med penger tilbake :D

 3. Birgitte says:

  Lykke til Martemor.. Jeg heier på deg!!:*

 4. Gratulerer med 4600,- igjen på skatten da!! :)
  Og lykke til med jobbsøkingen :)

 5. kari says:

  SV: Ja elsket jakken selv. AKkurat sånn jeg har vært på jakt etter :) <3
  Håper du får en flott onsdag søte du :)

 6. Anett says:

  Vær GLAD over at du ikke fikk jobben hos Accessorize du..
  Snakker av erfaring..dessverre :S
  Og ønsker deg all hell og lykke videre i søken på jobb!

Leave a Reply

%d bloggers like this: