Marte Forsberg

Do wantsies!

Som jeg nevnte tidligere så har jeg SÅ mange planer i hode mitt for hva jeg vil få tatovert. Lets share that list!

 • Chestpiece. Dette er #1 på listen. Og i de siste årene så har jeg falt mer og mer den den tradisjonelle, “old-school”-stilen, men tykke outlines, harde skygger og en pop of colour. Motivet har jeg ikke bestemt meg helt for, men visse elementer _skal_ være med. Som roser og klare farger.
oldschool1

credit: Morten Transeth

 

 • En eller flere mandalas. Gjerne på knærne. Dette er symmetriske mønster, med opprinnelse i hinduismen og buddhismen. Jeg er på ingen måte religiøs, men jeg synes disse mønstrene er utrolig fine, og budskapet er fint.
The word “mandala” is from the classical Indian language of Sanskrit. Loosely translated to mean “circle,” a mandala is far more than a simple shape. It represents wholeness, and can be seen as a model for the organizational structure of life itself–a cosmic diagram that reminds us of our relation to the infinite, the world that extends both beyond and within our bodies and minds. Describing both material and non-material realities, the mandala appears in all aspects of life: the celestial circles we call earth, sun, and moon, as well as conceptual circles of friends, family, and community.
tumblr_ncb1xhxCYi1rn3yyfo1_1280

from: Tumblr

tumblr_nd5v5m4TDN1ru131bo1_1280

from: tumblr

 •   Sleeve på venstre arm. Siden nesten hele høyre armen er opptatt, så burde jeg kanskje fordele det likt og ta venstre snart også. Det er hvertfall min rettferdiggjøring av det. En hel arm dedikert til tradisjonelle tatoveringer hadde vært fint!
 • Sånn, når jeg endelig får baller nok til å gjøre det: Tradisjonelle, røde roser på hendene. Hendene er et stort steg, og jeg er litt pinglete. “Hva med jobb-mulighetene i fremtiden?” Om de tviler på arbeidsevnen min pga. tatoveringer så kan de ha det så godt.
 • Jeg vil også ha en liten Lil Bub og en liten Grumpy cat et eller annet sted. Mest fordi jeg ELSKER de kattene og jeg er obsessed med de to kattene.
 • Og en “hemmelig” tatovering, som jeg ikke kan snakke om her.. for da er det jo ikke en hemmelighet lenger.
 • .. og sånn ellers så tar jeg gjerne en av hver fra bildene under. Takk!
tumblr_n5c62fxIUL1qbn3cfo1_1280

credit: tumblr

1 3 22

tumblr_nagsmmYjUZ1rn3yyfo1_1280

 

Category: Tatoveringer/piercinger

Tagged:

5 Responses

 1. Kine says:

  Har old school-roser på begge føttene (oppå rista) fra Morten. Han er dødsflink! Veldig fornøyd. :-)
  Jeg vil også ha Mandala en eller annen gang, men merker at jeg må tenkte litt på det.
  Drømmer også om en luftballong.

  Og peoner (favorittblomsten min), men er veldig usikker på om det vil bli fint og samtidig passe inn med resten av tatoveringene jeg har. Hmm. Å planlegge tatoveringer er uansett veldig spennende!

 2. Marthe (Dalevoll) - husker du? :) says:

  Hei! Har du tips til tatoveringssted i Oslo? :) Jeg skal ha en tatovering, og den må bli bra. Et tree of life / Ask . Tips? :):) Hilsen gammel barnehagevenninne

Leave a Reply

%d bloggers like this: