Marte Forsberg

Folk suger #2

 • Når man står i kø på matbutikken og det åpnes en ny kasse og du som står BAK meg LØPER foran meg til den nye kassa med den stappfulle handlekorva di, uten engang å tenke tanken på å spørre om jeg med den ene varen min kanskje vil gå før deg. Idioter.
 • Barnevogn-mafiaen som skal oppta HELE fortauet i bredden.
 • Når man er ute på byen (med asiatisk utseende) og gamle, ekle menn skal prøve å sjekke deg opp. På engelsk. “Do you speak english?” “Nei, jeg snakker norsk jeg, ellers takk!”. Eller “where are you from?” “Porsgrunn.. du a?”
 • Folk som tror det er okay å stappe hodet inn vinduet ditt og spørre om alt mulig piss. GÅ VEKK! (Ikke min skyld at jeg har vindu ut mot gata :< )
 • Folk som skal selge ting til deg på gata, typ Omega-3 eller annet piss. Dere er innpåslitene og irriterende. La meg være i fred!

Category: Folk suger

Tagged:

10 Responses

 1. liseliten says:

  Hahahha jeg ler av disse innleggene, mere mere! Barnevogn-mafia! Teite folk i punkt 3! O.o Punkt 4 skjønte jeg ikke så mye av, eller er det ikke du som har vindu ut i gata?? Haha, husker noe traumatiske 17.mai greier i vinduet ditt, am I right? Siste punkt er jeg veeeldig enig i.

 2. Marielle says:

  Barnevogner tar svær plass,så om man bor i byen,burde man egt bruke sånn liten reisetrille,så folk kommer forbi..

 3. gul2 says:

  hahaha:P

  jeg ler så av deg, kjære. ser deg for meg ved disse situasjonene:P

 4. Sushibird says:

  Ahaha, jeg koser meg med disse postene :)

 5. Laila says:

  Hahahahaha, “Jeg er fra Porsgrunn. Du’a?” Jeg dævver!!

 6. Drea says:

  Hehe. :D Jeg tenkte på mange sånne ting som plager meg for ikke så lenge siden, og det holder på å bli en bloggpost ut av det! Digger sånne innlegg, jeg! :D

 7. Nina says:

  Hahaha – det pleier jeg å si også, bare at Porsgrunn er bytta ut med Vikersund:)

Leave a Reply

%d bloggers like this: