Marte Forsberg

Folk suger #4

 • Folk som skal være så OVER-THE-FUCKING-TOP positive (og som deler det GLEDELIG i facebook-statuser). “ÅÅÅHH DET ØSPØSREGNER IDAG! LA OSS GLEDE OSS OVER DET!!”. Det er da INGENTING å glede seg over det?!  “LA OSS VÆRE MER POSITIVE!!!”.. gå og skyt deg selv. Nå skal det kanskje sies at jeg er over gjennomsnittet negativ?
 • Offrene i skrekkfilmer. HVORFOR må dere miste all IQ’en deres plutselig? La oss løpe MIDT i veien om en bil jager oss, la oss skyte 10m til høyre for skurken, la oss hyle og skrike så ALLE vet hvor vi er og sist men ikke minst: La oss gå rundt ALENE.
 •  Folk som ikke klarer å møte opp i tide. Vi (jeg hvertfall) lærte klokka i BARNEHAGEN, helt klart at ikke alle gjorde det. Noen lærte den aldri.
 • Smatting. Spesielt tyggis.
 • Foreldre som ikke har styr på drittungene sine for fem flate øre. Som den stygge ungen og mora hennes som vi stoppet i gangfeltet for (fordi det er påbudt..doh).. og ungen VISER FAEN MEG FINGER’N TIL OSS mens hun holder mora i den andre handa. Skulle løpt ut og dengt til’a.
 • Folk som bare “Alt skjer for en grunn!”. Eh.. jaha. FU? Ikke kom med den dritten der til meg.
 • Jenter som er SÅÅÅÅÅÅÅÅ BADASS. Ja, du er SÅ tøff.

Category: Folk suger

Tagged:

10 Responses

 1. Laila says:

  En ting til som irriterer meg i filmer: om noen er inne i en bygning og skal smyge seg lydløst rundt for å komme seg unna,eller finne noe,SÅ GÅR DE RUNDT MED KLIKK KLAKK SKO. WTF? Hva med å eventuelt TA AV SEG skoene om de bråker?? Djee.

 2. Marie says:

  Haha, lo godt :) Enig så enig :)

  – Folk som bare “Alt skjer for en grunn”… EH?? Ja det vil man høre når man har opplevd masse DRITT…… JA hvilken grunn skjedde det for da? HERREEEJEEESSUUUS. I`Q!

  – Tyggis smatting gir meg angst, sånn seeeerriøøst.

 3. Hannah says:

  Jeg lærte også klokka i barnehagen. Noen er notorisk sene. Jeg har noen “venninner” som alltid kommer for sent. De har alltid en unnskyldning, men jeg føler liksom at de ikke har respekt for meg når de kommer for sent HVER gang…….

 4. Catharina says:

  haha jeg elsker deg

 5. Kathleen says:

  Å komme for sent til avtaler er total mangel på respekt for andres tid. Jeg hater det.

 6. Uuh, smatting! Grusomt :/

 7. Nattehauk says:

  Var ute og gikk for noen år tilbake så kom det en liten gutt opp til meg og skøyt meg med pil og bue … jeg grynta tiln, så skjøt han en gang til … av en eller annen grunn sto mora bare å så dumt på’n … Foreldre…. noen skulle aldri vært det.

Leave a Reply

%d bloggers like this: