Marte Forsberg

Folk Suger #5

 • Folk som sier “ikke for å være frekk altså, men…”. Du er jo tydeligvis frekk, uansett om du sier det først eller ikke.
 • Folk som bruker facebook som sin åpne dagbok. Jeg driter i hva du hadde til middag, hvor mange ganger du har driti idag eller om bikkja di har fått en flått.
 • Folk som legger sin HAT på noe så simpelt som et spill. Har hørt utallige mange ganger “HERREGUD, jeg bare HAAAAAAAAATER WoW!!!”. Finn noe litt mer betydelig å bruke energien din på du. Eller få deg et liv.
 • Folk som bare “Tenk om du angrer deg på tatoveringene dine om 10 år da!?!?” eller “herregud, åssen kommer du til å se ut når du er 80 år?!”. Først: Synd for meg? Second, jeg har ikke tatt disse tatoveringene på ren måfå eller impuls. Jeg har tenkt lenge gjennom de, det ligger mye blod, svette og tårer (for å ikke snakke om penger!) bak disse kunstverkene, så Nei, jeg kommer ikke til å angre på de. Mind your own business. Jeg kommer til å se forbanna rå ut om 80 år skal jeg si deg.
 • Folk som tror det er greit  ytre sin ærlige mening til totalt fremmede. Nei, det er ikke greit. Det er frekt. Som mannen på matbutikken her om dagen, som tydeligvis ikke kunne norsk (skjønte dette da han sa noe på et annet språk), som følte det var helt okay å prikke meg på ryggen, peke på låret mitt (som da er fyllt med fint blekk) og FNYSE hånlig. Hallo? IKKE GREIT.
 • De tragiske ungdommene du ser i amerikanske fengsel eller i serien Politiet som skal være så fordømte HARDCORE. Du er pinlig å se på, vær så snill: Slutt.

Category: Folk suger

Tagged:

17 Responses

 1. liseliten says:

  Haha xD Eeeenig med punkt nr.4! Selv om jeg angrer på én da (men det var ikke min skyld, jeg var 13 år, damn you *et visst studio sent på 90-tallet*)

  • Erik says:

   Tok du tatovering som 13 åring?!
   Personlig har jeg ingen tatoveringer, men jeg syntes det er veldig flott kunst, og flott å se på på andre.
   Det burde dog være 18 års aldersgrense. Yngre tenåringer er vel ikke akkurat kjent for verdens beste valg.

   Selvom det var høyst upassende gjort, så måtte jeg le litt av punkt 5, Marte :P

 2. Monica says:

  Det er 18 års grense på tatoveringer, men noen studioer opprettholder desverre ikke dette. Finnes smutthull og diverse, men men.
  Uansett, så utrolig enig med deg. og ang tatoveringer, så kan en tattoo være så stygg som bare det, men har den en mening og tanke så er det det beste. Så klart er en fin tattoo det beste da :P
  Og, GET OFF THE DAMN HATE WAGON! WoW er ett spill, tattoo er en besettelse/kunst, my mind-my body-MY CHOICE!

  • Det står ikke i noen norsk lov at det er 18-års grense, men studioene som er seriøse holder en 18-års grense :)

   Så lenge personen som har tatoveringen er fornøyd, så er all good! :)

   • Monica says:

    oooooh. Da lærte jeg noe nytt. Uansett, jeg betaler heller mer penger hos ett seriøst studio enn å sitte med en skitten, ekkel og skeiv tattoo fra en useriøs mann på ett soverom i en skitten, trang og bortgjemt leilighet.

 3. Jeanette M says:

  Eh, ikke for å være frekk altså..
  x)
  Love it.

 4. Laila says:

  Omg ja,ikke for å være frekk assa…neida..sæærlig liksom…its so damn rude!

 5. hahahahahahahaha. herlig liste ;) enig med du :D

  SV: Ja vi følger nok mange av de samme bloggerne vi søta ;) Har du noen bloggertips da? ;)

 6. SV: Ja det tenker jeg også.. Hehehehe… De vant heldigvis ikke :P

 7. Karoline says:

  såå enig i alle punktene!

 8. Hannah says:

  Kunne ikke vært mer enig…. xP

 9. Veronica says:

  Haha, elsker alle disse innleggene her. Folk suger, det vet vi alle.

 10. Hahaha, for et genialt innlegg :D Er mye sant her altså!

Leave a Reply

%d bloggers like this: