Marte Forsberg

Folk suger #6

 • Når kassadamene/guttene spør om du skal ha bæreposer.. når du nettopp handlet mat for 1500kr. Nei, jeg tar det under armen jeg, ellers takk! :-)))))
 • Apropo matbutikken; kundene foran deg i køen som akkurat er ferdig med å legge på varene på båndet.. også bare “Nei vent, jeg glemte noe.. som ligger HELT i andre enden av butikken.. BRB!”. FU.
 • Folk som ikke klarer å holde avtaler. “Oi var det idag? Glemte visst å si ifra at jeg ikke kunne jeg… hee heeehe..”.
 • Randoms som bare “kjenner du hu og hu?” “Hm, nei det gjør jeg ikke” “Dere burde virkelig bli kjent ass, dere har samme sånne gærne hårfarger!!” “jaha….
 • Når folk hører du er sykemeldt/uføre og kommer med kommentaren “ååhh.. du prøver å “finne deg selv?””.
 • Foreldre (kanskje litt mer utbredt i USA) som kler opp og melder ungene sine på missekonkurranser. Ungen er 7 år, la de være 7 år. Jeeez.

Category: Folk suger

Tagged:

21 Responses

 1. Ang punkt 2 så møtte jeg på noe kjempeirriterende for noen helger siden!

  Skulle kjøpe terninger på Outland og måtte få hjelp av ene kassadama til å få de jeg skulle kjøpe ut av et glassmonter. Når jeg skulle til å snu med og betale så var det 2 gutter som var litt raskere og sikkert kjente de som jobba der ganske godt og begynte å snakke og sånt. Han ene hadde visst bonuskort og så skulle han ha det, og det, og det, og ja, han glemte en ting så han måtte springe helt på andre siden av butikken for å hente den……..

  Og der stod jeg, med terningene i ene hånda, kortet mitt i den andre og var på randen av min tålmodighet. Var SÅ nære til å bare si “Screw it, I’m going home” og legge fra meg terningene og gå..

 2. Monica says:

  Eneste gangen “jeg tar det under armen” fungerer er om du kjøper deo eller lignende på plasser som vita :P

  Og ang punkt 2, så har jeg det så morro når folk gjør slikt. Spesielt når de kommer tilbake etter 1-2 minutter og er sååååå grinete fordi h*n bak kassa har satt salget på vent og tar neste kunde (da meg) og er så og si ferdig med å ta imot min betaling. Y U NO UNDERSTAND I NO WAIT? :P

 3. Marie says:

  Haha, true, true.

  Blir helt sjokka av de missekonkene for barn… la barn være barn!

 4. Laila says:

  På punkt 1: Neida,du skjønner,jeg tok på meg bukse med store lommer i dag,nettopp fordi jeg skulle handle så mye,så ellers takk. Lord…

 5. Hannah says:

  Hehe. Likte særlig godt punkt 1. :P

 6. kunne ikke sagt meg mer enig! :)

 7. Linn L. says:

  Haha, du får sagt det! ;)

  Jeg kan jo føre til en ting når det gjelder “butikkverden”: folk som stiller seg helt VED SIDEN AV DEG i køen, ikke BAK! DU KOMMER FAEN IKKE FORAN MEG AV DEN GRUNN, DIN SNIK!!!

  ….ahh, godt å få det ut :)

 8. Helene says:

  Som butikkansatt har jeg oppdaget at folk kan bli skikkelig fornærmet om jeg spør dem om pose, fordi de har med selv. Kan se for meg de hadde blitt enda surere om jeg bare hadde lagt dem oppå…

 9. karenjo says:

  sv: ÅÅÅ jeg har savna bloggpjatting oss imellom :D

  haha, nest siste punkt- jeezez. Jeg har alltid den uflaksen at jeg velger feil kasse uansett! er det en med lite kø så bruker de sinnsykt lang tid, eller varen er feil eller de betaler med 1 kroninger…er kassekøa lang, så ja. tar det enda lengere tid.

 10. YES! Jeg har alltid lyst å kaste noe på kassafolkene som spør om det. En ting til jeg hater i butikker er idioter som skal betale med SMÅ MYNT! May gad. “Åh vent litt nå, fjorten FEMTI sa du? Jeg har det tror jeg.” Så leter de over alt, før de finner en 50 øring nederst i sokken sin.

 11. hahaha, så sant så sant! digger spesielt den første :-) Den fikk meg til å le. Eller liksom da du tenker – er du dum eller?

 12. Veldig enig! Men så irriterer jeg meg veldig lett.

  Ble helt forelsket i desginet ditt, forresten. <333!!!

 13. Speilvendt says:

  Tjaa, det kan jo hende du har med deg handlenett feks.? Som er MILJØVENNLIG!!! Tenk litt på den du! ;)

 14. SV Gossip Girl har jeg aldri sett … :)

 15. Siv says:

  Den eneste jeg IKKE har hørt om før er den med uføretrygda…. Jeg er jo bare skolebarnet enda ;)

 16. liseliten says:

  HEHE! Du vet hva jeg syns om disse innleggene. Thumbs up, haha. Fint at andre kan sette ord på det som irriterer

 17. Hehehe… Morsomt :-)

 18. Hahahaha. Herlig innlegg :D Jeg ler.

  SV: Kurert og kurert.. Er i hvert fall mye bedre ;) Deilig!

 19. SV: Ja jeg gruet meg litt selv, men dette er en frisør jeg kjenner godt da. Har gått til henne i mange år ;)

Leave a Reply

%d bloggers like this: