Marte Forsberg

Hår hår hår

Hår-inspo. Jeg har endelig klart å spare til langt hår. Yay. Og nå har jeg lyst til å endre det. Jada. Jeg vil ikke nødvendigvis klippe det så veldig kort, men jeg har lyst på litt mer.. frisyre. Ikke bare.. hår som henger der. Først har jeg lyst på litt mer bølger. Det er ikke like lett i asiatisk hår. Så har jeg lyst på blå ombre. Men så plutselig helt rødt hår. Og så lilac. Eller bare klippe av alt? Eller ikke.

1 2 3 4 e090b6892b89a92019886dabfe856a54

Category: hår

Tagged: , ,

2 Responses

  1. Christine says:

    MØRK LILLA!!!!! den siste der, åh-så-fiiiint!

    men du, ikke gå for lugg. jeg elsker luggen min, men GAWD det tar 374528464 år å vokse den ut igjen, den ligger aldri som jeg vil og eneste grunn til at jeg fortsatt har den er fordi jeg hater å spare ut. bare et tips. men du kommer til å se fin ut uansett <3

    • Og det hjelper jo IKKE at jeg har TYPISK asiatisk, stick-straight og stivt hår hahaha. Lugg står ikke høyest på want-listen, så blir nok ikke det. Men NOE må gjøres! :D

Leave a Reply

%d bloggers like this: