Marte Forsberg

Hva skjer’a, Marte?

Livet. Livet skjer. Og å fortelle at jeg jobber er så uinteressant som det kan bli.

Vært mye jobbing i det siste, ferieavvikling. Men det funker. Snart skal vi ha ferie her i huset også, det er gulrot det. 1 uke på Kypros blir godt for kropp og sjel. Vår første stoooore ferie, alene. Håper Mr. Agorafobi og Frøken Sosial angst holder seg vekk.

Jeg kan ikke huske hva jeg har oppdatert dere om siden sist. Jeg skal starte (ENDELIG!) på chestpiecen min i september. Skal reise til Oslo og bli tatovert av Isis Mayan (sjekk ut arbeidet hennes, a!). Gru-gleder meg som en liten bæsj. Godt å endelig få begynt. Au, fordi au.

Ellers tror jeg kanskje håret blir rosa snart. Kanskje. (er det midtlivskrisa som kommer i en alder av 29?)

Sånn ellers så har jeg det fint, altså!

Category: meg/hverdag

Tagged:

2 Responses

  1. Mathias says:

    Hello yes hello? u here :*

Leave a Reply

%d bloggers like this: