Marte Forsberg

Oslo Tattoo Convention 2011

Da har jeg nettopp kommet inn døra etter å ha vært i Oslo. Skulle som sagt på Oslo Tattoo Convention i år, noe jeg absolutt ikke angrer på.

Lørdag kl. 12 skulle jeg møte med Victor Policheri, som skulle gjøre et ganske stort piece på låret mitt. Vi kom nok ikke igang før rundt kvart på 13 og 6.5 timer senere så var jeg en lykkelig eier av en ny tatovering. Mye smerte, det skal sies, MEN så verdt det når man ser resultatet etterpå. Og la oss ikke glemme at vi vant Best of Saturday! :)

Og når jeg en gang i fremtiden blir millionær så skal jeg ta “del 2” på andre låret. Uansett.. kos dere med bilder av en altfor fersk tatovering! :)

Original artwork by Lani Imre.

Category: Tatoveringer/piercinger

Tagged: , ,

25 Responses

 1. Niiiice! Heldigris! Gleder meg noe sinnsykt til Trondheim Tattoo Convention :D

 2. Laila says:

  Så kul! Elsker tatoveringer!

 3. Hannah says:

  Wow! Den var dritkul!

 4. Hege Ch. says:

  BEYOND AWESOME. :> Grattis med nytt blekk, og fancy pris! :D

 5. sv: ooooi, gratulerer… den var fresh =)

 6. liseliten says:

  Den ser helt insane bra ut!!! :D

 7. Speilvendt says:

  sykt fin tættis!!!!!!!! liker designet på bloggen også :D

 8. Sushibird says:

  Du vet jeg ikke er superfan av tattiser, men denne her var utrolig fin altså! Du er en av de få menneskene som jeg kjenner som jeg faktisk liker tatoveringene på. Nyyydelige farger og vakkert arbeid!

 9. ina says:

  Kjempefin! Gratulerer!!

 10. Veronica says:

  Wow, kunstverk ja!! Er fortsatt tilhenger av å ha kunst på veggen og ikke låret, men hei, vær sin lyst. Den var jo fantastisk og går jo an å leve med, i forhold mye annet rart man ser på nett. Gratulerer!

 11. Nina says:

  Fantastisk!:)

 12. Ser sjukt bra ut. Åhh, vil tatovere meg nå

 13. Får jo lyst til å tatovere meg mer når eg ser slike vakre kunstverk som dette her! Omg, misunnelig :D Men det får holde med de 6 eg har.. enn så lenge ;) Blir jo hektet på blekk!! :D

Leave a Reply

%d bloggers like this: