Marte Forsberg

Realitet

Det er både gøy og morsomt med innlegg som er useriøse (Jeg mener 100% det som står i de, dere skjønner hva jeg mener daaaa), men hvordan går det med meg? Er det i det hele tatt noen som bryr seg eller lurer på det? Sikkert ikke, men jeg skriver litt om det fordi jeg, så tenk!

Nei, hvordan går det egentlig? Jeg lever da, som jeg pleier å si. Ting er jo ikke ille, ingenting fælt har skjedd og jeg er ikke trist. Jeg er bare likegyldig føler jeg. Jeg har ikke ork, gidd eller lyst til noe. Jo, jeg har lyst til å være glad. Jeg vil kunne oppriktig si at “Nå er jeg glad!”.

Det er mye dødtid på sommeren, psykologen er på ferie, jeg er på ferie (jajaj, jeg har ferie året rundt. Spar meg.). Har vært flink da. Kommet meg ut, lenger enn matbutikken. Vært både på Flisa, Kløfta, Arendal og Kristiandsand. Møtt nye mennesker og vært sosial. Jeg hater å møte nye mennesker og å være sosial, men jeg lar alltid tvilen komme til gode. Noen ganger blir jeg positivt overrasket, andre ganger trekker jeg meg fint tilbake i skjellet mitt igjen.

Kjenner jeg allerede gruer meg veldig til høst og vinter. Bruker nok mer energi på det enn å faktisk glede meg over den ræva sommeren som har vært. Frøken Positiv, det er meg!

Forhåpentligvis så skjer det positive ting fremover. Vil ikke snakke for høyt om det ennå, men dere får nok høre om det når ting er i boks!  Håper bare Herr Flaks husker hvor jeg bor. På en eller annen finurlig måte så går han seg alltid vill når jeg trenger han mest.

Så ja, det var nå en liten oppdatering. Jeg lever, ting er kjipt og litt håpløst i topplokket, men det er det jo alltid. No need to worry! :3

Category: meg/hverdag, psykisk helse

Tagged:

18 Responses

 1. liseliten says:

  Jeg bryr meg. Jeg vil vite :) Hvis jeg noen gang skulle være så heldig og hilse på Herr Flaks, skal jeg fortelle ham hvor du bor.

  Håper du får noen fine opplevelser og gleder i løpet av sommeren. Send topplokket på ferie, dét hadde vært fint.

 2. Jeanette M says:

  Skjønner hvordan du har det (tror jeg?). Nå som jeg bare jobber og på en måte ikke har noe å jobbe mot så får jeg perioder hvor jeg føler meg håpløs, slapp og giddalaus selv om alt jeg egentlig vil er å være glad. Jeg var mye lykkeligere på skolen fordi jeg faktisk jobbet frem mot noe, gledet meg til noe (altså russetiden, wupwup!.. neida). Huff.. nå hørtes jeg patetisk ut. Jeg blir i skrivehumør noen ganger altså x)
  God bedring :)

 3. Hannah says:

  Jeg skjønner deg godt… Tenker på deg ofte.. Digger deg!

 4. Laila says:

  Krysser fingrene for at det skjer noe spennende etterhvert da,og at herr flaks dukker opp. Det synes jeg han burde.Hvis ikke så suger han,og da har du noe å ta med på neste “folk suger”

 5. Linn L. says:

  Klart man bryr seg om hvordan du har det, gidder jo ikke ellers å lese en blogg som er bare “useriøs” (dog morsom) ! Ser godt det der med at man må ha noe å se fram til altså. Håper du finner noe moro å tenke på snart :)

 6. Marie says:

  Jeg bryr meg, skjønne du! Det er slitsomt å være likegyldig også.. bare det å ønske seg å være glad tar mye energi… man vil jo så gjerne at det skal vare hele tiden, gode følelser. Hvem vil jo ikke ha det bra??!!

  Håper du kan få en fin sommer, det som er igjen av den. Høsten og vinteren kommer ja, usj! Men ikke enda! :) VI får nyte godt vær når det kommer! Blir helt kvalm av å tenke på mørket som engang skal komme i vinter! VILIKKE!VILIKKE! Tror man må stenge av “topplokket” litt. Håper du får litt fri fra tankene og kan ha det fint!

  KLEM!

  P.S : you rock!

 7. Hege Ch. says:

  /hug :)

 8. SV. Tusen takk ;) ja sitte foran er greit, bak er helt grusomt :P

 9. SV. Takk Marte :) Dette er veldig gøy :)

 10. Mia Regine says:

  SV: Det er virkelig terapi, og det stikk motsatte av å bo i Oslo sentrum for å si det mildt! :-p Jeg skulle ønske jeg fikk fisket oftere, men det får komme når det passer.

 11. Carolinec says:

  SV: Linkene funket nå :)

Leave a Reply

%d bloggers like this: