Marte Forsberg

Stemmer, jeg har en blogg jeg!

Vel, bloggen har blitt totalt ignorert i en periode nå. Har rett og slett ikke følt for å skrive noe. Men, vi får prøve å endre på det.

Jeg går fortsatt til psykolog 1 gang i uka og vi jobber oss fremover. Denne uken skal jeg _prøve_ å klare å ta bussen. Jeg hater bussen og alt den bringer med seg. I tillegg skal jeg kjøre den jævla langt også. Faen. Men LP blir heldigvis med. Jeg satser på å ikke dø av panikkanfall. Orker ikke tenke eller skrive om det igrunn.

Sånn ellers så er livet til Marte Forsberg relativt kjipt og ensomt. Sitter inne 24/7, med mindre det er noe jeg må ha fikset. Synd, men det er sånn det har blitt. Vanskelig å bryte ut av det dumme tankemønsteret “hvorfor gå ut om jeg ikke må?”.

Der kom det plutselig en 10 minutters tumblr-pause, midt i skrivinga. SÅ mye har jeg å komme med. Nei, det her går ikke. Klarer ikke presse ut ord. Men, jeg lever da!

Category: meg/hverdag

Tagged:

9 Responses

 1. Jeanette M says:

  Godt å høre at du lever iallefall! Det kommer perioder hvor man føler at man virkelig ikke har noe å skrive, sånn er det bare :)
  Lykke til på bussturen!

 2. Oda says:

  Jeg hater også bussen! og dusjer og toaletter og offentlige bord, stoler og skolepulter. Og en hel del andre ting. Men det blir nok lettere etterhvert! Lykke til på bussturen! Håper du finner et tyggisfritt sete ;)

 3. anne-helene says:

  kjekt å høre fra din kant igjen :)
  buss kan være ganske skummelt!

 4. Christine says:

  stemmer for at du skal jobbe deg mot oslo jeg! så kan vi sitte inne sammen, ha panikkanfall sammen og lufte leggene i sommersola sammen. fra spøk til alvor: du er flink, og jeg beundrer deg. jeg vet hvor vanskelig livet kan være, hvor skummelt de enkle tingene som folk gjør hver dag er, og det er beundringsverdig at du deler her og jobber med alt som er vanskelig. selv har jeg en lei tendens til å krølle meg sammen i en ball i hjørnet av senga, jeg er konfliktsky som få, og klarer jeg ikke å grine, så ligger jeg og rister i håp om å presse ut en liten tåre.

  Du er flott Marte, ikke glem det. og jeg håper virkelig at vi får til å møtes en dag <3

  • Oslo er det ikke noe problem å komme seg til, med tog eller bil. Tatt buss dit 1 gang, men det var før panikkanfall-dagene! Men jeg skal klare å komme meg inn til Oslo og få en kos av både degog Thorvald! :-) Synes vi er begge flinke jeg, både DU og jeg! :)

   Vi SKAL få til å møtes, basta! <3

 5. tolljkua says:

  Virkelig DIGGE bloggen din å hele greia!
  Sterke innlegg fantastisk design, null ord!
  Å vil viss du vil kan du meld dæ inn på designkonkurranssen min ? :)
  http://tolljkua.blogg.no/1336595079_vinn_en_apple_ipad.html

Leave a Reply

%d bloggers like this: