Marte Forsberg

trying to numb the thoughts

Det er en dag siden. Tror ikke det har gått opp for meg ennå. Jeg er trist og jeg vet faktaen. Men det er fortsatt uvirkelig. Jeg skal ha bursdagsfest her idag. Prøve å få tankene mine på noe annet for en liten stund. Vi var hos mamma når hun ble stelt og vasket for siste gang igår. Jeg bare ventet på at hun skulle åpne øynene, men hun gjorde ikke det.

Takk for alle vennlige ord og tanker. Jeg setter virkelig pris på det.

It’s been one day. It has not really occured to me yet. I’m still sad and I know the hard facts. But it’s still surreal. I’m gonna have my birthdayparty here today. Trying to get my thoughts on something else for a little while. We watched mom when she get cleaned and freshed up for the last time yesterday. I was only waiting for her to open her eyes, but she didn’t.

Thanks for all the kind words and thoughts. I really do appreciate it.

Category: meg/hverdag

Tagged:

Leave a Reply

%d bloggers like this: