Marte Forsberg

Yay or Nay – Blomstertatoveringer

Tenkte å begynne å skrive litt mer om tatoveringer, siden jeg har en stor interesse for dette. Så vi begynner med det oh-so-kjente motivet: Blomster. Personlig synes jeg blomster kan være fint, om de er store nok (Jo større, jo mer detaljer, jo finere. Dette er min mening selvfølgelig), har sterke nok farger, fint designet og selvfølgelig for-seg-gjort. La oss ta en titt.

Personlig tror jeg kanskje nr. 1 og 4 er mine favoritter, grunnet fine detaljer, farger og utførelse. Som alltid, når man skal tatovere seg så er det mye å tenke gjennom, det er tross alt permanent. Om du ikke har gjort det, så ta gjerne en titt på Tatoverings-guiden jeg har skrevet. Kanskje du får svar på noen spørsmål. Etterhvert vil jeg ta opp andre motiver, så får vi se hva som er mest likt!

Så, blomstermotiv som tatovering, Ja eller Nei?

Blomstertatoveringer - Yay eller Nay?

View Results

Loading ... Loading ...

Category: Tatoveringer/piercinger

Tagged: ,

11 Responses

 1. Kijo says:

  Japanske kirsebær tre er episk! Men jeg tror at når jeg en gang tattoverer meg så blir det svart/kvitt. Tror jeg er i identitetskrise, klarer ikke bestemme meg hehe:P Men så har jeg sett både stygge og fine kirsebærtre. Spiller liksom ikke noen rolle hva slags motiv folk velger når de går til en lokal tattovør som kun kan tegne strekmenn! :P

 2. Nr. 4 var kjempestilig. Men sånn helt vanlig kjedelig rose synes jeg ikke stort om.

  Selv drømmer jeg om blomster-tatovering. Skal selvfølgelig være en cala lilje ;) Men aner ikke helt hvordan den skal være enda, så det må jeg finne ut av.

 3. Casey says:

  Den nederste var jo kjempestilig. Men blomstertattoos kan fort bli stygt, så folk burde tenke seg godt om.

 4. Stine K. says:

  Det nederste bildet var jo bare nydelig.
  Jeg har samme blomst tattovert selv, men min er (med vilje) mer cartoonish :) Tattoveringa mi pryder headeren på bloggen min (vinterheim) og visakortet mitt! Haha. Den er resultatet av 10 års planlegging, og den symboliserer (for meg) livet, hvor fort livet kan ende, og at jeg må prøve å leve hver dag som om det er min siste (men ikke være dum heller og gjøre dagen til min siste): Carpe Diem & Memento Mori :)

  Jeg liker at min er ganske cartoonish, og ikke så fotorealistisk – i mitt hue blir symbolikken bak mer vesentlig, da. Det blir mer enn bare et fint motiv, liksom.

 5. Lars Christian says:

  Enig at blomstertattooes kan bli ganske så fete. Synst det er mye fint og stilig innen sjangeren, men dog også mye trash. Ikke minst så er det veldig viktig å finne en tattoo artist som faktisk er flink innen “gartnerfaget” som kan å få frem detaljer etc i blomster.

  Har browsa igjennom en god del av tattooene som har blitt lagt ut på VG sin tattoo konkuranse der Kat von D skal kåre en vinner etc. og kom over denne “Blomster / bær tattooen” som består av blomster som vi finner i norsk fauna samt krekebær/crowberry og multe/cloudberry.

  Synest denne tattoen var veldig stilig, og ideèn med å bruke blomster fra norsk fauna og blande inn litt bær synst jeg var fantastisk.

  Legger ut url til bildene og håper det funker.

  http://www.vg.no/protokoll/bilder/large/0da6b00124a9edf9b72c9818b3f04c75.jpg

  http://www.vg.no/protokoll/bilder/large/3e2b2ffbbc797be35a317d62e5ab8946.jpg

  http://www.vg.no/protokoll/bilder/large/b2d36b6610360f773ae6e2c51ecd8f45.jpg

 6. Lars Christian: WoW, digger konseptet og utførelsen! Flotte farge! :3

 7. Mia Regine says:

  SV: Det klødde litt i begynnelsen, men ikke noe jeg mistet nattesøvnen over. Er ganske tolerant når det kommer til slikt. Av og til får jeg sånn kløe som gjør at jeg blir gal, men ikke noe mer enn når det klør på ryggen f.eks :-p
  Det blir uansett mer behagelig når dreadsene har “lagt seg” litt og håret har fått vokst en millimeter eller to. Lykke til!

  Koselig å høre at du liker bloggen min :)

 8. Veronica says:

  Ser litt space-a ut spør du meg. Ligge til sengs med et tre? Vel, om personen passer det og er veldig “grønn” så går det jo kanskje. Synes heller at noe lite, diskre og personlig. er mye bedre enn halve kroppen dekket i noe impulsivt. Synes det er litt overdrevet egentlig, men vil man være et kunstverk så vær så god :) jeg skal ikke dømme folk. Jeg bare sier at jeg ville frika litt ut om det lå en busk i senga med meg xD

 9. Néa says:

  Jeg kan trygt si at jeg virkelig likte den siste tatoveringen, med grener og blomster og det hele. Helt nydelig! Skal man ta en blomstertatovering er det slik det skal gjøres -a masterpiece.

 10. Lady Netta says:

  Jeg vil si jeg likte den nederste skikkelig godt! Men jeg synes blomster som tattoo er oppbrukt. Ihvertfall roser. Hvis du har hørt om konseptet tramp-stamp, altså tattoo på korsryggen, det blir jo sett på som et, ja, et hore-stempel på godt norsk. Og det er akkurat sånn det er med roser også. Roser er noe du ikke tar før du er 40, og de som gjør det tar det ofte på brystet. Det blir like harry som et anker med slanger. Det går an at det blir fint, men som regel blir det på lik linje med et tramp-stamp.

 11. liseliten says:

  Tidligere syntes jeg ikke så mye om blomster-tattoveringer, men er enig med deg, de kan bli kjempefine når det er litt størrelse på det, litt detaljer og sånt :)

Leave a Reply

%d bloggers like this: